Over wandelen met God

Het leven……

www.bdefotograaf.nl

Foto: bdefotograaf

…. is als een roos met doornen. Het leven is niet alleen maar mooi, maar het leven is ook niet alleen maar doornen. Maar wat nou als er aan jou leven nu wel heel veel doornen zitten waar haal je dan de moed vandaan die mooie roos te blijven zien?

Ja, dat is niet altijd gemakkelijk. Wat las ik vanmorgen ook alweer in mijn mailbox van Dagelijks woord

En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld. Mattheus 28:20

Voor een paar jaar terug stond ik daar niet zo voor open. Zou dit een stukje bijbel tekst zijn geweest. Maar ik bad tot God wilt U mij dichter bij U brengen. Ik bedoelde niet op de manier en de weg die God met ons ging, maar God heeft mijn gebed verhoord. 

Door alle omstandigheden heen leer ik steeds meer Gods stem verstaan. En dan is het als vanmorgen : “God zelf gaat met mijn mee” Zijn dan mijn zorgen voorbij? Nee, de gebrokenheid  in deze wereld blijft, maar Gods liefde voor mij en mijn gezin ook. En ik heb geleerd en leer nog steeds, meer te kijken vanuit God naar de situatie i.p.v. vanuit mijn situatie naar God kijken.

En dan kun je ook de mooie dingen blijven zien, want God heeft ons en de schepping mooi gemaakt. Daarin zie je Gods liefde.

Ik bid voor een ieder die veel doornen in zijn / haar leven ervaart, dat hoe donker ook je  Gods liefde mag zien en voelen.

De roos,  op mijn verzoek, door mijn lieve man gemaakt, laat een mooie roos zien maar ook de doornen die van licht naar donker uitbeelden hoe het kan voelen.

In Jezus verbonden

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: