Over wandelen met God

Worsteling

Iedereen worstelt bij tijd en wijle met God, Ik hoor het de predikant mijn ouders zeggen. Iedereen heeft het nodig af en toe met God te worstelen. Om te groeien in geloof en nabijheid met God.
De preek van vanmiddag sloot heel goed aan bij het gedicht van gisteren en dus mijn thema. Het ging over gebed. Heb je wel eens om iets gebeden en het niet gekregen?

Zo begon de dominee vanmiddag zijn preek. En laten we wel wezen, wie weet hier geen voorbeelden van.?
Als het gaat om een nieuwe auto, baan, gezondheid. We willen veel maar krijgen wij het ook? God vertelde Abraham dat hij een zoon zou krijgen maar moest uiteindelijk 25 jaar wachten. 

WAt een eyeopener als je bedenkt dat God je alles wil geven waar je om vraagt als het mee werkt ten goede, als het meewerkt om je vrucht te laten dragen in Zijn koninkrijk.
Zoek eerst het koninkrijk van God. Je krijgt wanneer je vraagt altijd… het goede. Johannes 15:16 Wat je vraagt zal God geven, om vrucht te dragen. Amen? Leven met God in welke situatie dan ook is goed. DAt is moeilijk, dat is een worsteling, een proces. Maar sterk gemaakt door God kan het wel. Wauw…. dat is anders kijken naar je leven. Dat is Jezus volgen, je kruis op je nemen en vertrouwen, althans, als het allemaal niet komt aanwaaien.Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: